Δήμοι Αττικής
«Γυναίκα για μία ζωή χωρίς σημάδια»: Όσα έγιναν στην εκδήλωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κακοποιημένων Γυναικών και με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Μαρίας Δημητριάδου – Καρασιμοπούλου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Νοεμβρίου ημερίδα με τίτλο «Γυναίκα για μία ζωή χωρίς σημάδια».
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ΕΠΙΨΥ και τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Χολαργού «Φοίβη».
Ομιλίες εκφώνησαν η Ψυχολόγος Κορίνα Στρατή και η Νομικός Μιρέλα Παπαχλιμίντζου από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία: Μορφές και νομικό πλαίσιο», η Ψυχολόγος Ισμήνη Καραγιάννη από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ΕΠΙΨΥ με θέμα «Η επίδραση της βίας στην Ψυχική Υγεία», η Κοινωνική Λειτουργός του Σωματείου ΧΕΝ Αθηνών Χρύσα Κουσουλέντη με θέμα «Γυναικοκτονίες» και η Υπεύθυνη Ξενώνα Χολαργού Φοίβη Κλαίρη Δανιηλίδου με θέμα «Παρουσίαση – Εμπειρίες – Έργο στον Ξενώνα».
Στο ίδιο πλαίσιο, φιλοξενείται από τις 25 έως τις 29 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο και στον χώρο έξω από το Αμφιθέατρο έκθεση φωτογραφίας από τη ΧΕΝ με θέμα «Βία κατά των Γυναικών. Ορισμοί και Μορφές».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός2 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ