Νέας Ιωνίας
Συνεχίζονται οι κατηγορίες ανάμεσα δημοτική αρχή και αντιπολίτευση στο Δήμο Νέας Ιωνίας
Σε τεταμένο κλίμα εκτυλίχθηκε η τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δήμο Νέας Ιωνίας, την οποία ακολούθησαν ανακοινώσεις μετά κατηγοριών από τη δημοτική αρχή στην αντιπολίτευση και τούμπαλιν.
Σε απάντηση η παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη” εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα “Ψέματα και ύβρεις αντί πολιτικής αντιπαράθεσης”, όπου αναφέρει τα εξής:
“Στην πολιτική αντιπαράθεση της Δημοτικής Αρχής της κας Θωμαΐδου όταν στερεύουν τα επιχειρήματα τότε εύκολα προχωρούν σε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και ψέματα.
Πρόσφατο παράδειγμα είναι το ανακοινωθέν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του Αντιδημάρχου Οικονομικών, όπου αποκαλεί “τραμπούκους γένους θηλυκού ” τις Δημοτικές Συμβούλους κυρίες Αθυμαρίτου και Κατημερτζή.
Ο κύριος Χατζησαββίδης μάλλον επικροτεί και συμμερίζεται τις πρακτικές της Δημάρχου και γι΄ αυτό επιτέθηκε με σεξιστικό και υβριστικό χαρακτηρισμό σε βάρος των δύο κυριών , με σκοπό να μειώσει τις γυναίκες συναδέλφους του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επιπλέον ισχυρίστηκε, ψευδή γεγονότα – ότι δηλαδή η κα Αθυμαρίτου φώναζε και ότι η κα Κατημερτζή έκανε συκοφαντικές καταγγελίες στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου – προκειμένου να μειώσει ακόμη περισσότερο την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψη των δύο προαναφερομένων Δημοτικών Συμβούλων.
Κύριε Χατζησαββίδη αυτή η συμπεριφορά σας φανερώνει το ήθος σας, την πολιτική σας κουλτούρα και τις απαράδεκτες αντιλήψεις σας.
Ζητούμε να ανακαλέσετε τους συγκεκριμένους αήθεις και μειωτικούς χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψη των δυο Δημοτικών Συμβούλων . Και σας δηλώνουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές που πλήττουν το κύρος θεσμικών οργάνων, προσβάλλουν πρόσωπα και υποκρύπτουν διακρίσεις, δεν είναι ανεκτές.
Είναι και αυτές ενδεικτικές της παρακμής και του πολιτικού ξεπεσμού που έχει φέρει στον Δήμο μας η Δημοτική Αρχή της κυρίας Θωμαΐδου.
Οι Δημοτικές Σύμβουλοι της Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη»
Αναστασία Κλάρα, Αναστασία Αγγελακοπούλου, Σοφία Ναϊσίδου, Κουλουριώτη Μαρία-Ελισάβετ, Γεωργία Τσομπανίδου.
Η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Χριστίνα Παπαηλιοπούλου ”
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ