Κοινωνία
Πρώτο βήμα για την επισκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Γεώργιος Κασιμάτης» στο Πέραμα

H προεκλογική δέσμευση της σημερινής δημοτικής αρχής Περάματος και η μεγάλη επιθυμία του Περαματιώτικου λαού άρχισε να υλοποιείται.
Ο δήμαρχος, Γιάννης Λαγουδάκος, προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «ΤΕΧΝΑΘΛΟΝ»(ΙΚΕ) προκειμένου η εταιρεία, με την εποπτεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, να προχωρήσει στις σχετικές μελέτες και να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο Περάματος για το κόστος επισκευής του κολυμβητηρίου και την πιο συμφέρουσα λειτουργία του, μετά την επισκευή.
Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Περάματος τόνισε: «Η προεκλογική μου δέσμευση στον Περαματιώτικο λαό αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Υπογράψαμε με τον κ. Σπηλιωτόπουλο, που εκπροσωπεί την εταιρεία ΤΕΧΝΑΘΛΟΝ (ΙΚΕ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, υπό την εποπτεία του κοσμήτορα κ. Κυπραίου και τον εξουσιοδοτήσαμε να μας ενημερώσει πολύ γρήγορα, ως Σώμα Δημοτικού Συμβουλίου, πόσο θα κοστίσει η επισκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Γεώργιος Κασιμάτης και ποια θα είναι, μετά την επισκευή, η πιο συμφέρουσα επιλογή λειτουργίας του για το λαό του Περάματος».
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της εταιρίας «ΤΕΧΝΑΘΛΟΝ», κ. Νίκος Σπηλιωτόπουλος, δήλωσε: «Εμείς θα κάνουμε την αποτύπωση, με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και την εμπειρία που έχει η εταιρία μας πάρα πολλά χρόνια στη λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και μάλιστα Κολυμβητηρίων και θα κοιτάξουμε να βρούμε τη χρυσή τομή και τα ιδανικά σενάρια που θα σας προτείνουμε για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου σας, το οποίο ξέρουμε ότι για πολλά χρόνια είναι γεφύρι της Άρτας. Θα σας δώσουμε όλα τα σενάρια ώστε να μπορέσετε να πλησιάσετε επιτέλους στη ρεαλιστική λύση του προβλήματος».
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ