Παιδεία
Επετειακή Συνάντηση «Μαζί ξανά στο σχολείο» των μαθητών που φοίτησαν στο ιστορικό «ΠΕΤΡΙΝΟ»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου θα πραγματοποιήσει την 8η επετειακή συνάντηση «Μαζί ξανά στο σχολείο» των μαθητών που φοίτησαν στο ιστορικό «ΠΕΤΡΙΝΟ», στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου (Σκρα 62 & Αδριανουπόλεως), από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, ώρες 19:00 – 23:00.
Καλούνται και όσοι γονείς θέλουν να παρευρεθούν, όσοι φοίτησαν στα χρόνια της συστέγασης του 4ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς και άλλοι πολίτες.
Συνάντηση με τις αναμνήσεις από το «Πέτρινο» σαν σχολείο και την γνωριμία με την καινούργια χρήση του, ως Βιβλιοθήκη. Θα ακολουθήσει εκδήλωση με αφορμή την «Λευκή Νύχτα» του Βιβλίου, η οποία θα πλαισιωθεί και με μια υπέροχη μουσική βραδιά στις 19:00 στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης με τον συνθέτη Παντελή Γούσα (πιάνο) και τον Γιώργο Τσαπρούνη (πνευστά). Μαζί τους τραγουδούν οι Αγγελική Αντωνοπούλου, Βούλα Ρεφενέ, Γιολάθη Πουλημένου και Χρήστος Βερώνης. Είσοδος Ελεύθερη!
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ