Ειδήσεις
Δήμος Πετρούπολης: Στον αγώνα για το δημόσιο χαρακτήρα του Ποικίλου Όρους

Ο Δήμος Πετρούπολης καταβάλει προσπάθειες για τη διατήρηση του Δημόσιου Χαρακτήρα του Ποικίλου Όρους.
Όπως αναφέρεται σχετικά: “Επιδιώκουμε να διατηρηθεί ένας από τους λίγους πνεύμονες πρασίνου, που έχουν μείνει ανέγγιχτοι, από τους εμπρησμούς στην Αττική, ώστε να συνεχίσει να είναι μια πηγή οξυγόνου για τον τόπο μας. Ζητάμε τη στήριξη των κατοίκων ώστε να παλέψουμε για το βουνό μας και την βιοποικιλότητα του και να βάλουμε φρένο στους διεκδικητές και τα συμφέροντά τους.
Για το λόγο αυτό έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για τη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, οι οποίες πρόκειται να κατατεθούν στο αρμόδιο Υπουργείο σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί σύντομα.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε για ένα καλύτερο αύριο!
Ζητάμε, Απαιτούμε και Διεκδικούμε:
Το Ελληνικό Δημόσιο να λάβει όλα τα απαραίτητα και πρόσφορα μέτρα, ώστε να προχωρήσει σε άμεση και οριστική λύση και να διασφαλίσει τον δημόσιο και δασικό χαρακτήρα της περιοχής του Ποικίλου Όρους.
Γίνετε αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου Πετρούπολης, συνυπογράφοντας τη φόρμα που εμφανίζεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/AaV2kQkuSmXuH2J86”
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ