Connect with us

Πολιτική

Συμμετοχή των νέων στις αποφάσεις επιδιώκει το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων

Published

on

νέοι περπατούν στην πόλη, κορίτσια και αγόρια στο πεζοδρόμιο

Τη συμμετοχή των νέων παιδιών του Δήμου Φυλής στις αποφάσεις και στους σχεδιασμούς του μέλλοντος επιδιώκει το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων.

Στο πλαίσιο αυτό τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025, στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου παραβρέθηκαν οι μαθητές Δέσποινα Γιώτη και Κωνσταντίνος Κορωνιάς του 1ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων και κατέθεσαν προτάσεις που αφορούν τις ανάγκες και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων Γιώργος Μαρπίνης ο οποίος τους υποδέχθηκε έχοντας στο πλευρό του και άλλα μέλη του Τ.Σ ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές για τη συμμετοχή και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις τους, επισημαίνοντας πως στόχος είναι η δημιουργία ενός Συμβουλίου Νέων που θα έχει τη δυνατότητα να εκφράζει απόψεις και προτάσεις, συμμετέχοντας με ενεργό ρόλο, στα κοινά της πόλης των Άνω Λιοσίων και του Δήμου Φυλής.

Εκφράζοντας τη βούληση του Δημάρχου Χρήστου Παππού αλλά και των υπολοίπων μελών του Τοπικού Συμβουλίου ο Γιώργος Μαρπίνης καλεί τους νέους να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Τ.Σ με θέσεις, ιδέες και προτάσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ