Γλυφάδας
Με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Ν. Τόσκα συναντήθηκαν οι Δήμαρχοι Νοτίου Αττικής

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, είχαν σήμερα το πρωί οι Δήμαρχοι της νοτίου Αττικής για την ενίσχυση της αστυνόμευσης.
Η συνάντηση έγινε σε κλίμα γόνιμο και εποικοδομητικό και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να συναντηθούν εκ νέου σε ένα μήνα, για να επανεξετάσουν τα ζητήματα που τέθηκαν στη συζήτηση.
Ο κ. Παπανικολάου, που συμμετείχε στη συνάντηση μαζί με την Αντιδήμαρχο Διοικητικού Αναστασία Πατεράκη, στην τοποθέτησή του, αφού αναφέρθηκε στα αλλεπάλληλα κρούσματα εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή, ζήτησε περισσότερες και συχνότερες περιπολίες στη Γλυφάδα, ώστε να υπάρχει 24ωρη παρουσία της αστυνομίας σε όλες τις γειτονιές της πόλης.
Ακόμη ο δήμαρχος Γλυφάδας δήλωσε ότι είναι απαραίτητη η συνέχιση της λειτουργίας του Β’ Α.Τ. Γλυφάδας, στην Άνω Γλυφάδα, ενώ υπογράμμισε ότι πρέπει να επανεξεταστεί η λειτουργία του αστυνομικού της γειτονιάς, που έχει αποδειχθεί αναποτελεσματική.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ