Ειδήσεις
Ο Γιώργος Θεοφάνους γιορτάζει τα 35 χρόνια παρουσίας με μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο
Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο συνθέτης και στιχουργός με τις τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες, γιορτάζει τα 35 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι, “Μαζί” με τους φίλους του “για το Παιδί”, σε μία μεγάλη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 8.30 μ.μ.. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ένωση “Μαζί Για Το Παιδί”.
Τραγουδούν: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη, Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Μακεδόνας, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος.
Με μαέστρο τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο, θα παρουσιαστούν μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη από την 35ετη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, συνοδεία 14μελους ορχήστρας σε μουσική επιμέλεια του Λεωνίδα Τζίτζου. Συμμετέχουν οι σολίστες Θάνος Γκιουλετζής (βιολί), Νίκος Ζωιδάκης (λύρα) και ο Μανώλης Καραντίνης (μπουζούκι).
Επί σκηνής θα βρεθούν και περισσότεροι από 100 χορωδοί, από τις χορωδίες: παιδική χορωδία Δήμου Διονύσου (διεύθυνση: Χρυσούλα Τσιμούρη), παιδική χορωδία Ι. Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης (διεύθυνση: Λώρα Πετροπούλου – Ελεωνόρα Ζαχαριά), παιδική χορωδία Cantus Atenas (διεύθυνση: Δήμητρα Χανού), παιδική χορωδία Con Anima Συλλόγου Εργάνη (διεύθυνση: Ιουλία Τζανετουλάκου).
Τα μέλη των χορωδιών θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ένα καινούργιο τραγούδι, με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους στη μουσική και του Θάνου Παπανικολάου στους στίχους, εμπνευσμένο από φράσεις γραμμένες από τα παιδιά της Ένωσης “Μαζί Για Το Παιδί” σε σημειώματα και ζωγραφιές τους, αφιερωμένο στα παιδιά όλου του κόσμου.
[banner id=”260948″]
Πηγή: athinorama.gr
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ