Ειδήσεις
Το Δημοτικό Θέατρο έγινε μπλε!

Ένα μοναδικό θέαμα απόλαυσαν Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης το βράδυ του Σαββάτου, καθώς το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά φωταγωγήθηκε με μπλε χρώμα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών με τίτλο: «Ας φωτίσουμε τον κόσμο με το μπλε του ΟΗΕ».
Ο Δήμος Πειραιά έστειλε μήνυμα για την ειρήνη και την ενότητα των εθνών, συμμετέχοντας στην παγκόσμια εκστρατεία του Οργανισμού, που φέτος γιορτάζει 70 χρόνια από την ίδρυση του, με τη φωταγώγηση του μνημείου-σύμβολο για την πόλη, του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου, Ημέρα του ΟΗΕ, φωταγωγήθηκαν περισσότερα από 200 μνημεία, κτίρια, μουσεία, σε περισσότερες από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο: Empire State Building στη Νέα Υόρκη, η Όπερα του Σύδνεϋ, οι Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο, το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ο πύργος SkyTree στο Τόκιο, ο πύργος της Πίζας στην Ιταλία, το κάστρο του Εδιμβούργου, η Κεντρική Αίθουσα του Westminster στο Ηνωμένο Βασίλειο κ.α.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός2 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ