Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ερώτηση του Δημήτρη Τσεκούρα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα “Ηπειρώτικα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν αρκεί η συμπάθεια και η κατανόηση

Η Δημοτική Παράταξη “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” ενημερώνει με δελτίο τύπου πως στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ», κ. Δημήτρης Τσεκούρας κατέθεσε, ερώτηση προς το Δήμαρχο σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής των Ηπειρώτικων, ζητώντας να πληροφορηθεί τις αντίστοιχες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την επίλυση των. Συγκεκριμένα, ο κ.  Τσεκούρας ανέφερε τα προβλήματα:

Της έλλειψης συντήρησης, φύλαξης και ανυπαρξίας καθαριότητας του γηπέδου 5Χ5 στη συμβολή των οδών Καρυωτάκη & Ιωαννίνων.
Την τραγική κατάσταση της οδού Καρυωτάκη, δρόμος αμιγούς κατοικίας, διπλής κατεύθυνσης, ο οποίος δέχεται καθημερινά μεγάλα κυκλοφοριακά φορτία, λόγω παράκαμψης του φαναριού στις οδούς Πρασίνου Λόφου & Πλαπούτα.
Το ελλιπές οδοκαθάρισμα των δρόμων της περιοχής των Ηπειρώτικων και της κακής και βρώμικης κατάστασης των κάδων.
Την  κακή κατάσταση του αποχετευτικού αγωγού της  οδού Άρτας
Την έλλειψη σηματοδότησης γύρω από το 5ο Δημοτικό Σχολείο, Άρτας, Ζαγορίου κλπ έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία κυκλοφοριακών προβλημάτων. 
Ταυτόχρονα ζήτησε από το κ. Δήμαρχο άμεσα
1. Να πάρει μέτρα και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη συντήρηση, φύλαξη και καθαριότητα του γηπέδου 5Χ5 στη συμβολή των οδών Καρυωτάκη & Ιωαννίνων
2. Να φέρει σαν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο τη μονοδρόμηση της οδού Καρυωτάκη με κατεύθυνση από Πρασίνου Λόφου προς Ιωαννίνων, καθώς και να ασφαλτοστρωθεί.
3. Να προχωρήσει στο πλύσιμο και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων και στον καθαρισμό των οδών.
4. Να εντάξει σε έργο την ανακατασκευή του αγωγού ακαθάρτων της οδού Άρτας.
5. Να προχωρήσει στην κατάλληλη σήμανση γύρω από το 5ο Δημοτικό Σχολείο.
6. Να πάρει τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης για την προστασία του χώρου του 2ου Λυκείου
“Πιστεύουμε ότι δεν αρκεί πια η συμπάθεια και η κατανόηση. Χρειάζονται λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές” τονίζεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ