Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ανακοίνωση-καταγγελία από τη “Νέα Εποχή” Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ο Δήμαρχος… Ξέχασε να βάλει στο Δημοτικό

Συμβούλιο το θέμα με το χαράτσι της ΔΕΗ”

• “Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και οι παλαιοκομματικοί λαϊκισμοί του δημάρχου Πεύκης -Λυκοβρυσης”
Πολλά λόγια ακούσαμε αυτό τον καιρό από το δήμαρχο κ. Δ. Φωκιανό για το θέμα του έκτακτου ειδικού τέλους που επιβλήθηκε επί δικαίων και αδίκων μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. Θα έκανε… Θα έπραττε… θα.. θα…θα.. Κλασική παλαιοκομματική σχολή της δεκαετίας του 1960. Δυστυχώς. 

Παρ όλα αυτά πιστεύαμε λοιπόν ότι τουλάχιστον θα έφερνε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης (αύριο), όπως ρητά είχε δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση. Οι σχετικές δηλώσεις του ήταν ότι  «Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο (σημείωση το αυριανό) θα τεθεί προς έγκριση η λήψη απόφασης σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβεί η δημοτική αρχή. Θα στηρίξουμε τη σχετική αίτηση ακύρωσης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας…».Το ίδιο έλεγαν και οι υπηρεσίες του δήμου στους κατοίκους Πεύκης και Λυκόβρυσης.
Ορίστηκε λοιπόν η συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου για την Τρίτη με 16 διαφορετικά θέματα. Και αντί να  έχει βάλει πρώτο –πρώτο, ή έστω δεύτερο το ζήτημα με το «χαράτσι» της ΔΕΗ δεν το ενέγραψε καθόλου. Στα 16 θέματα του συμβουλίου δεν έχει βάλει ούτε καν …τελευταίο το μεγάλο αυτό ζήτημα, το οποίο απασχολεί όχι μόνο τους συμπολίτες μας αλλά ολόκληρη την Ελλάδα.
Πώς να το εξηγήσουμε; Ειλικρινά δεν υπάρχει εξήγηση για ένα τόσο μεγάλο θέμα.
Το ξέχασε; Μα είναι δυνατόν; Τότε τι θυμάται;
 Θυμάται μόνο πώς θα προσπαθήσει να περάσει …αύξηση δημοτικών τελών και βάζει θέμα στην ημερήσια διάταξη και μάλιστα πρώτο-πρώτο; Θυμάται πώς θα τριπλασιάσει τη συνδρομή στους μικροσυνταξιούχους των ΚΑΠΗ των οποίων το καλοκαίρι έκοψε και τα μπάνια; Ή θυμάται πώς θα διπλασιάσει (Πεύκη ) και πώς θα πενταπλασιάσει (Λυκόβρυση) τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς;
Φυσικά η παράταξή μας ως μείζονα μειοψηφία στο Δήμο, με την υπεύθυνη και σοβαρή θέση που κρατάει εδώ και ένα χρόνο, δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι. Οι λαϊκισμοί και οι ανακρίβειες του κ. Φωκιανού αποκαλύφθηκαν.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ