Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Δελτίο τύπου από το “Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής – Ελεύθερη Αττική”

Δημοσιεύθηκε

στις

“Υιοθετήθηκε ένα ανούσιο ψήφισμα για τη βελτίωση του μέτρου”

Από τον Περιφερειακό συνδυασμό “Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής-Ελεύθερη Αττική” απέστειλαν το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την πρόσφατη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το χαράτσι της ΔΕΗ:
“Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής της 19/01/2011, συζητήθηκε στην ημερήσια διάταξη το θέμα του χαρατσιού της ΔΕΗ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε ζητηθεί η συζήτηση του θέματος από το Νοέμβριο του 2011.

Μετά από πρόσκλησή μας, μας τίμησαν με την παρουσία τους στη συνεδρίαση ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης  κ. Χρήστος  Κορτζίδης και ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης.
Στη σύντομη τοποθέτησή του ο κ. Κορτζίδης μεταξύ άλλων ζήτησε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, τον συντονισμό δράσης κατά του άδικου μέτρου τόσο με άλλους δήμους και συλλογικότητες όσο και με την Περιφέρεια Αττικής. Επίσης, παρουσίασε συνοπτικά δράσεις στο χώρο του Δήμου του για την αντιμετώπιση των χαρατσιών.
Σε παρόμοιο κλίμα ήταν και η τοποθέτηση του Δημάρχου Ν. Ιωνίας, ο οποίος αφού παρουσίασε τη γενικότερη κατάσταση στη Ν. Ιωνία καθώς και τις εκεί δράσεις, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει παραλάβει ο Δήμος μέχρι σήμερα τουλάχιστον 3000 λογαριασμούς της ΔΕΗ με πληρωμένη μόνο την αναλογία του ρεύματος χωρίς να έχει πληρωθεί το χαράτσι. Από πολλούς Περιφερειακούς Συμβούλους αναγνωρίστηκε η κινηματική αλλά και κοινωνική προσφορά των δύο Δημάρχων. 
Τέλος η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου απέρριψε ψήφισμα καταδίκης του μέτρου των χαρατσιών και υιοθέτησε δικό της ανούσιο ψήφισμα απλά για την «βελτίωση» του μέτρου”.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ