Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Η παράταξη “Νέα Εποχή” απαντάει στον Δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Φωκιανό

για την 75η … υβριστική ανακοίνωση”

Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά το δήμαρχο κ. Φωκιανό για την 75η …υβριστική ανακοίνωση που έκανε κατά του πρώην δημάρχου Πεύκης. Ξέρετε αυτή που μιλάει για «όνειδος» και άλλα ωραία …γαλλικά. Γιατί και  αυτή η ανακοίνωση φανερώνει προς τους πολίτες και ιδιαιτέρως προς αυτούς που τον ψήφισαν το πολιτικό (και όχι)  μόνον επίπεδο του δημάρχου.

 

 

Πάντα ο κ. Φωκιανός βρίσκει τον τρόπο  για να εκφράσει πώς αντιλαμβάνεται τις δημοκρατικές διαδικασίες του δήμου. Τώρα βρήκε την υπόθεση δενδροφύτευσης και ενοχλήθηκε γιατί ήταν …παρών ο κ. Θεοδωρακόπουλος και είδε την προχειρότητα, χτες ενοχλήθηκε γιατί δεν …συμφωνήσαμε με τη λειτουργία χωματερής στο κλειστό γυμναστήριο Λυκόβρυσης, αύριο θα είναι κάτι άλλο. Ίσως να θέλει να καταργηθεί η αντιπολίτευση στο δήμο. Ας πάει λοιπόν στον υπουργό, όπως πήγαινε για να αρθεί το ασυμβίβαστο και να μπορεί να ανοίξει ιατρείο κι ας του το ζητήσει κι αυτό. 
Όμως σε αυτή την ιστορία των υβριστικών ανακοινώσεων εμείς δεν πρόκειται να μπούμε. Και βεβαίως δεν θα τον ακολουθήσουμε. Γιατί πιθανότατα επιδιώκει τις «κοκορομαχίες» προκειμένου να ξεφεύγει από τη συζήτηση για τα μεγάλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στο δήμο.
 Όπως είναι για παράδειγμα:
Η καθαριότητα, η οποία είναι πλέον άγνωστη λέξη στην πόλη μας, όπως είναι η μη χρηματοδότηση των σχολείων, η αδιαφορία  για τις παιδικές χαρές και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το κλείσιμο του ΚΑΠΗ της Κάτω Πεύκης, η εγκατάλειψη του κλειστού γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης, η αναβολή (;) της έναρξης των εργασιών για τη Λεωφόρο Ειρήνης και την Κεντρική Πλατεία Πεύκης, η αναβολή (;) του έργου της ανάπλασης της Κάτω Πεύκης, έργα τα οποία είχε παραλάβει έτοιμα προς εκτέλεση από τη διοίκηση  Θεοδωρακόπουλου, η αξιοποίηση του οικοπέδου στην Αγία Βαρβάρα, το οποίο από χώρο πρασίνου μετέτρεψε σε μια νύκτα σε κτίριο 1.200 τ.μ. κέντρου υγείας επτά πόλεων, η κατασκευή σχολείων στη Λυκόβρυση και πολλά άλλα για τα οποία θα ενημερώσουμε πλήρως τους κατοίκους του δήμου μας.
 Τον αφήνουμε τον κ. Φωκιανό να συνεχίσει στην προσωπική του λογιστική προσέγγιση των οικονομικών. Εμείς δεν θα πάρουμε. Τον αφήνουμε στον κόσμο του ψεύδους και των ύβρεων, στον οποίο κινείται. Να θυμηθεί όμως την επόμενη φορά να προσθέσει και τα έσοδα άνω των 3.200.000 ευρώ του πρώην δήμου Πεύκης, τα οποία ξέχασε (;) να τα αναφέρει στην προσπάθεια που έκανε για να βάλει στο κόκκινο (χωρίς επιτυχία) το δήμο Πεύκης και να εκθέσει τη διοίκησή του. Η πλειοψηφία των κατοίκων όμως τον έχει πλέον καταλάβει.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ