Αθηναίων
Χελώνα : Η Γαστρονομική Εμπειρία της Μεσογείου με Σύγχρονη Πνοή
Η φιλοσοφία πίσω από τη Χελώνα πηγάζει από τη διατροφική διάσταση του μεσογειακού τρόπου ζωής.
Με στόχο να μεταδοθεί το πάθος, η αγάπη, η φιλοξενία και η ποιότητα, η ομάδα της Χελώνας δημιουργεί ένα γαστρονομικό ταξίδι που ξεπερνά τα όρια και φτάνει σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Τα πιάτα, είναι το αποτέλεσμα της συνδυασμένης δύναμης των φρεσκότατων υλικών, της προσοχής στη λεπτομέρεια και την εμφάνιση, των εκλεκτών γεύσεων και της δημιουργικότητας που προσθέτουμε σε κάθε παρασκευή.
Όλα αυτά συνδυάζονται με την βαθιά παράδοση των μεσογειακών πολιτισμών, προσφέροντας μια εμπειρία που συνδυάζει την αυθεντικότητα με μια δόση μοντέρνας πνοής.
Στη Χελώνα, η γαστρονομία γίνεται τέχνη και κάθε γεύμα είναι μια μοναδική εμπειρία που μας μεταφέρει στην καρδιά της Μεσογείου, ενώ ταυτόχρονα φέρνει τη σύγχρονη δημιουργικότητα στο τραπέζι μας.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ