Ο μάστορας ανοίγει με δεξιοτεχνία το φύλλο, βάζει το ένα πάνω από το άλλο και ενδιάμεσα τοποθετεί τη γέμιση- αλμυρή ή γλυκιά, για να γίνει η...
Τον δρόμο της ακρίβειας ύστερα από το σουβλάκι ακολουθεί και το παγωτό καθώς το αυξημένο κόστος παραγωγής και μεταφοράς περνάει στον καταναλωτή. Τον δρόμο της ακρίβειας ύστερα από...
Μία διαφορετική Αφροδίτη της Μήλου, με μαστεκτομή στο ένα στήθος, απεικονίζεται σε παγωτό στην Ισπανία, στο πλαίσιο εκστρατείας οικονομικής ενίσχυσης της έρευνας για την καταπολέμηση του...