Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Βράβευσαν τους παλαιούς Προέδρους

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύλλογος Μποφίλια έκοψε

την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Με ιδιαίτερη επιτυχία, έκοψε ο Σύλλογος Μποφίλια την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 27 Ιανουαρίου, μέσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης.

 

Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γρηγόρης  Σατολιάς, ο οποίος ενημέρωσε αρχικά τα μέλη του συλλόγου για τη δραστηριότητα του Δ.Σ. για το χρόνο που πέρασε και για τον προγραμματισμό ενεργειών που πρέπει να γίνουν μέσα στο χρόνο που μόλις ξεκίνησε και στη συνέχεια  δέχθηκε και απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
Στη συνέχεια μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Μιλτιάδη Καρπέτα και τον πρώην Δήμαρχο κ. Δημήτρη Τζίτζιφα έκοψαν την πίτα , την οποία ευλόγησαν οι Ιερείς του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των μελών και των φίλων του Συλλόγου, εκπρόσωποι πολλών Εξωραϊστικών & Αθλητικών Συλλόγων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης, κ.  Θ. Σφυρής, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρονόπουλος, Κολοβός και Λυμπέρη, οι  πρώην Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπαδόπουλος, Ηλιόπουλος και Νάστος, η κα Χαρίκλεια Νικολοπούλου, ο κος Νάνος, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ.  Σταυριανός,  ο κ. Μολυβάς, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Μεταμόρφωσης κ. Τριάντος,  ο ανεξάρτητος Σύμβουλος κ. Σαραούδας κ.α.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η βράβευση των διατελεσάντων Προέδρων , από την έναρξη της λειτουργίας του Συλλόγου (1956) μέχρι το 1987 που ήταν η πρώτη φάση της λειτουργίας του Συλλόγου και ήταν οι κάτωθι: Ζαβιτσανάκης Ηλίας , Μπαρδής Δημήτρης, Ζωφέας Κων/νος και Μακρίδης Γιώργος –  των οποίων την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβαν οι οικείοι τους- και η κα Κ. Λαγωνίκα.
Ο κος Πετρίδης Θεόδωρος , ο κος Γαρυφαλίδης και η σύζυγος του  Θύμιου Κουμανιώτη δεν μπόρεσαν να παραστούν στην απονομή,  αλλά ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου γι’ αυτή την τιμητική διάκριση.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ