Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης
Σε ποια πρωτότυπη διοργάνωση συμμετέχει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Μοτοσικλετιστές από πολλές τις ευρωπαϊκές χώρες θα φιλοξενήσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από σήμερα Παρασκευή 26 Μαΐου έως την Κυριακή 28 Μαΐου προκειμένου να γίνει από την περιοχή της Βούλας η αφετηρία της πρώτης διαδρομής Αθήνας-Γιβραλτάρ η οποία πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Οι μηχανές θα διανύσουν συνολικά 8.500 χιλιάδες χιλιόμετρα σε 15 μέρες διασχίζοντας δώδεκα χώρες. Στόχος της διαδρομής είναι η ανάδειξη των χωρών της Ευρώπης και η μεταφορά μηνύματος Ειρήνης το οποίο θα πάρει τη μορφή ενός ειδικού βιβλίου που θα μεταφέρει η Αυστριακή αποστολή, προκειμένου να το υπογράψουν πολίτες και αξιωματούχοι απ’ όλη την Ευρώπη.
Έτσι, το Σάββατο 28 Μαΐου στις 18.00 θα γίνει τελετή έναρξης της διαδρομής, και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, πριν κάνει την επίσημη εκκίνηση από στον χώρο του Κάμπινγκ Βούλας θα παραδώσει στον αρχηγό της αποστολής ένα χρυσό στεφάνι, το οποίο θα παραδοθεί στον Υπουργό Εξωτερικών του Γιβραλτάρ στο τέλος της πορείας, μεταφέροντας με τον τρόπο αυτό το μήνυμα Ειρήνης που στέλνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από τη μία άκρη της Ευρώπης στην άλλη.
Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί πορεία των μοτοσικλετών και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου με αφετηρία και τερματισμό στον χώρο του Κάμπινγκ. Τέλος, μετά το τέλος της πορείας θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο συναυλία με τους Omniah και τους High Voltage, δύο ιδιαίτερα ταλαντούχα συγκροτήματα της πόλης. Το πρωί της Κυριακής στις 7.00, οι μοτοσικλετιστές θα αναχωρήσουν για το Γιβραλτάρ.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ