Connect with us

Μεταμόρφωσης

Η Μεταμόρφωση του μέλλοντος

Published

on

Ξεκίνησαν στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο δήμο Μεταμόρφωσης, οι εργασίες για την εγκατάσταση δύο βυθιζόμενων συστημάτων συλλογής απορριμμάτων (σύμμεικτων και ανακυκλώσιμων), με μηχανισμό διαβαθμισμένης συμπίεσης.

Αποτελούνται από εμφανή ανοξείδωτα δοχεία επίγειας ρίψης απορριμμάτων, βυθιζόμενους αφανείς μεταλλικούς κάδους αποκομιδής, υδραυλικό σύστημα συμπίεσης απορριμμάτων, ηλεκτρουδραυλικό σύστημα λειτουργίας.
Τα συστήματα λειτουργούν ρομποτικά με αισθητήρες ανίχνευσης του χρόνου έναρξης της συμπίεσης, υπερδεκαπλασιάζοντας την χωρητικότητα των αφανών βυθιζόμενων κάδων.
Λειτουργούν επί παντός καιρού με ασφαλή λειτουργία, αεροστεγή και υδατοστεγή μηχανισμό ασφαλείας από μυρωδιές και νερά, καταιγίδες, χιόνια κ.λ.π.
Η χρήση τους είναι ευχερής από ηλικιωμένους και παιδιά.
Με την λειτουργία τους θα αποσυρθεί η συστοιχία των επίγειων κάδων απορριμμάτων από την πλατεία με συνέπεια την βελτίωση της καθαριότητας και της υγιεινής της περιοχής και θα αναβαθμιστεί αισθητικά το αστικό τοπίο.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ