Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης
Εθελοντικοί καθαρισμοί βυθού

Εθελοντικό υποβρύχιο καθαρισμό του βυθού στο Ακρωτήριο Λομβάρδα, στο Λαιμό της Βουλιαγμένης διοργανώνει την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στις 10.30 π.μ. ο Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ σε συνεργασία με την HELMEPA- Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος και το Δήμο Βάρης ΒούλαςΒουλιαγμένης, στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2014». Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών, η δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης και η επισήμανση της οικολογικής αξίας της παράκτιας ζώνης, της θάλασσας και του βυθού μας αλλά και η διάδοση του εθελοντισμού.
Παράλληλα, εντός του Νοεμβρίου ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προγραμματίζει νέα δράση καθαρισμού του βυθού η οποία θα πραγματοποιηθεί από δύτες αρχαιολόγους σε συνεργασία με εθελοντικές οργανώσεις που θα υποστηρίξουν τη δράση από την ακτή.
Ο Δήμος καλεί όλους του δημότες και κατοίκους της περιοχής να δείξουν έμπρακτα την ευαισθησία τους για το περιβάλλον με τη συμμετοχή τους στις δράσεις αυτές.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ