Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρέμβαση Πατούλη για

την άρση του ασυμβιβάστου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γεώργιος Πατούλης, παρευρέθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε  παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Χαράλαμπου Αθανασίου.

Ο κ. Πατούλης, μεταξύ άλλων, παρουσίασε τις θέσεις του σχετικά με την αναγκαιότητα άρσης του ασυμβίβαστου, ασυμβίβαστο που ψηφίστηκε με την έναρξη του Καλλικράτη και αφορά μόνο τους δημάρχους πόλεων άνω των 25.000 κατοίκων. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της διατήρησης ειδικών συμβούλων και συνεργατών δημάρχων που πολλαπλασίως βοηθούν με εποικοδομητικό έργο τις δημοτικές αρχές και την αναγκαιότητα κατοχύρωσης κοινωνικών φαρμακείων και ιατρείων, όπως ακριβώς συνέβη με τα κοινωνικά παντοπωλεία κάτω από αρχές και κανόνες που επιβάλλει η επιστημονική δεοντολογία αλλά και οι ανάγκες πλέον της κοινωνίας μας.
Ενόψει των τεσσάρων οδοιπορικών υγείας που έκανε ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, ο κ. Πατούλης επεσήμανε τις μεγάλες ελλείψεις των παραμεθόριων ακριτικών νησιών και κυρίως τις υγειονομικές ελλείψεις στις περιοχές αυτές και στο προσωπικό. Στις απαντήσεις της η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών  είπε  ότι βλέπουν θετικά την άρση του ασυμβιβάστου, κάτι που ζητούν πάνω από 120 δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ