Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δημιουργία θέσεων πεντάμηνης απασχόλησης σε τοπικό επιπεδο

Δημοσιεύθηκε

στις

Προσλήψεις στην Περιφέρεια

και στο Δήμο Γλυφάδας

Σε συνέχεια της συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής (Συμπράττων Φορέας) με την Ηράκλεια Ένωση (Δικαιούχος Φορέας) στο πλαίσιο του προγράμματος  «Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής» θα γίνουν από τον διακιούχο φορέα προσλήψεις ωφελουμένων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Ειδικότερα, στην Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αττικής θα προσληφθούν 50 άτομα ενώ άλλα 27 θα προσληφθούν στο Δήμο Γλυφάδας. Οι προσλήψεις αφορούν πεντάμηνες συμβάσεις και οι θέσεις θα καλυφθούν από ανέργους.
Ολόκληρη η προκήρυξη (με τις ειδικότητες) βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου Φορέα http://www.herakleia-att.gr/, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής www.patt.gov.gr.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»:
α) στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου (http://www.herakleia-att.gr/)
β) στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr) και
γ) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων  Διαγωνισμών Φορέων  Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ).

Η υποβολή των αιτήσεων για τις παραπάνω Πράξεις θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία εξυπηρέτησης του Δικαιούχου στη διεύθυνση:
α) 3ης Σεπτεμβρίου 69,  ΤΚ 10433 2ος όροφος ,  Αθήνα, από Δευτ. έως Παρασκ. 09.00-14.00  είτε
β) Στο Δημαρχείο Γλυφάδας  Άλσους 15 (ισόγειο) Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή  11.00-14.00 είτε
γ) Ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή απευθύνοντάς τη στην κ. Μαρία Χατζή για την Ηράκλεια Ένωση Αττικής Ταχ. Θυρίδα   Τ. Θ. 70063 ΓΛΥΦΑΔΑ 16601 (Για την Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Από 05/10/2012 έως τις 15/10/2012 (πληροφορίες εντός των προκηρύξεων)

Τηλ. Επικοινωνίας: 2109626605, 6909419032
Ε- MAIL : http://www.herakleia-att.gr/

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ