Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας
Αποκάλυψη Σοκ: Βρέθηκαν δεκάδες λείψανα σε μαύρες σακούλες σε αποθήκη

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για το δημοτικό κοιμητήριο, κ. Λάκης Γαβριηλίδης, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποίησε πριν λίγο καιρό σε χώρους του νεκροταφείου, βρήκε δεκάδες μαύρες σακούλες με λείψανα.
Ο κ. Γαβριηλίδης συνοδευόταν και από υπάλληλο αρμόδιο για θέματα του νεκροταφείου, ο οποίος αντίκρισε το μακάβριο σκηνικό.
Η δημοτική αρχή που προτίμησε να μην το δημοσιοποιήσει εκείνη την στιγμή αλλά να κινηθεί υπηρεσιακά, άμεσα απευθύνθηκε σε δικηγόρους και του δήμου και εκτός και κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Επίσης, η κατάσταση με τις σακούλες και τα λείψανα περιγράφεται σε Έκθεση του Υγειονομικού και η υπόθεση έχει πάει στον Εισαγγελέα.
Όμως το σημαντικότερο είναι ότι ο δήμος κάλεσε και το Ελεγκτικό Συνέδριο για έκτακτο Διαχειριστικό Έλεγχο και το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.
Ο ΧΤΥΠΟΣ στο πλαίσιο του ρεπορτάζ επικοινώνησε με τον δήμαρχο για να τοποθετηθεί σχετικά με αυτό το μείζον και μακάβριο θέμα.
Δήμαρχος: “Θα τερματιστεί η αδιαφάνεια και η ομερτά με κάθε νόμιμο μέσο”
Ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, κ. Άρης Βασιλόπουλος, δήλωσε στο www.xtypos.gr αποφασισμένος να φωτίσει κάθε σκιά στο δημοτικό κοιμητήριο για «να τερματιστεί η αδιαφάνεια και η ομερτά με κάθε νόμιμο μέσο» για αυτό άλλωστε φέρνει στο δήμο τον μέγιστο δυνατό έλεγχο με το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Σώμα Ελεγκτών.
Αφού ενημέρωσε ότι οι ενέργειες αυτές ήταν επιβεβλημένες προκειμένου να διελευκανθεί η υπόθεση, μας υπογράμμισε “στα νεκροταφεία όλης της χώρας, όχι μόνο της Νέας Φιλαδέλφειας, υπάρχουν φήμες και βάσιμες υποψίες για σκάνδαλα, γι’ αυτό και όσο περνάει από το χέρι μας θα ξεκαθαρίσουμε το τοπίο” και συμπλήρωσε “μας είπαν από το νεκροταφείο πως ήταν άνθρωποι που είχε λήξει η τριετία, είχε γίνει η υπηρεσιακή εκταφή και περίμεναν μήπως έρθει κάποιος να τους αναζητήσει. Αυτό δεν προβλέπεται από πουθενά. Όταν λήξει η τριετία και γίνει η εκταφή αν δεν τους αναζητήσει κάποιος πάνε στο χωνευτήρι.”
Ακόμη ξεκαθάρισε ότι ο δήμος σε καμία περίπτωση δεν στρέφεται κατά υπαλλήλων αλλά κατά της διαπλοκής και των παράνομων ενεργειών, όπου αυτές υπάρχουν.
Αποκλειστικό ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε στον ΧΤΥΠΟ που κυκλοφορεί από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός2 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ