Ελληνικού - Αργυρούπολης
Στην αντεπίθεση ο Χ. Κορτζίδης για την υπόθεση “Αθηνά”

Είχαμε αναφέρει σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας ότι στο δημοτικό συμβούλιο της 24ης Φεβρουαρίου η διοίκηση Κωνσταντάτου εισηγήθηκε τη λήψη απόφασης για κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς με το σκεπτικό ότι ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης κατά τη διάρκεια της θητείας του Χρήστου Κορτζίδη υπέστη οικονομική ζημία από τη συνεργασία του με την εταιρεία ΑΘΗΝΑ, με σκοπό την περισυλλογή των μπαζών και διάθεσή τους στους ειδικούς χώρους.
Από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση είχε αποχωρήσει η παράταξη του κ. Κορτζίδη και τοποθετήθηκε στην εξέλιξη αυτή με ανακοίνωση στην οποία τονίζει, μεταξύ άλλων:
«Όλο το «κατηγορητήριο» της διοίκησης βασίστηκε σε ένα στοιχείο. Την σιωπηρή παράταση της αρχικής σύμβασης συνεργασίας μεταξύ δήμου και εταιρείας.
Η διοίκηση Κωνσταντάτου δόμησε μια αυθαίρετη συλλογιστική ότι η εταιρεία εκμεταλλεύονταν τη συνεργασία της με το δήμο μεταφέροντας σε αυτόν απορρίμματά της, τα οποία στη συνέχεια ο δήμος πλήρωνε ως δικά του μεταφέροντάς τα στην χωματερή. Ο Γιάννης Κωνσταντάτος ισχυρίστηκε μάλιστα πως κάποιοι αιρετοί και εργαζόμενοι «ίσως να έβαζαν το δάχτυλο στο μέλι»!
Για να στηρίξει το «κατηγορητήριό» της η διοίκηση Κωνσταντάτου διέπραξε πολλές παραχαράξεις της αλήθειας με κορυφαία το θάψιμο στην κυριολεξία μέσα στα μπάζα της «αντικειμενικής» της έρευνας των μόνων αξιόπιστων στοιχείων, αυτών του ΕΔΣΝΑ γιατί απλούστατα δεν την συνέφεραν αφού αποδομούν πλήρως το σκεπτικό της, ότι ο δήμος επιβαρύνθηκε με περισσότερα σκουπίδια και πλήρωνε παραπάνω τονάζ στον ΕΔΣΝΑ για λογαριασμό του ιδιώτη.»
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024