Connect with us

Πολιτική

Τι ζητάει ο Δήμαρχος Καισαριανής από τον Υπουργό

Published

on


Ανοιχτή επιστολη προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Αργύρη Ντινόπουλο απέστειλε ο νέος Δήμαρχος Καισαριανής, κ. Γιώργος Κοντόσταυλος. Ο Δήμαρχος ζητάει να καλυφθούν οι κενές θέσεις προσωπικού προειδοποιώντας πως σε αντίθετη περίπτωση αυτές κινδυνεύουν με κατάρρευση.
Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:
“Κύριε Υπουργέ,
Έχω αναλάβει μόλις δέκα ημέρες τα νέα καθήκοντα μου, ως δήμαρχος Καισαριανής, και έχω διαπιστώσει τόσο μεγάλες ελλείψεις στο προσωπικό του δήμου ώστε να φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα όλες οι κοινωνικές δομές θα καταρρεύσουν.
Είμαι βέβαιος ότι επί της θητείας σας και επί της θητείας της κυβέρνησης την οποία εκπροσωπείτε, δεν θα θέλατε να συμβεί κάτι τέτοιο.
Σας ζητάω, λοιπόν, να μου δώσετε την άδεια να προκηρύξω, μέσω ΑΣΕΠ, 85 μόνιμες θέσεις εργασίας, διαφόρων ειδικοτήτων, και να χορηγήσετε τα ανάλογα κονδύλια, ώστε να περισώσουμε ότι μπορεί να περισωθεί.
Έχετε διατελέσει δήμαρχος, κύριε υπουργέ, και γνωρίζεται πολύ καλά τις ανάγκες των δήμων. Αυτό συνέβη, βέβαια, μία άλλη εποχή, τότε που η χώρα δεν βρισκόταν υπό την επιτήρηση των μνημονίων.
Πέρα από τις πολιτικές απόψεις, αυτό που πρέπει να πρυτανεύσει τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας είναι το καλό των συνανθρώπων μας, που και οι δυο μας, ο καθένας από τη δική του θέση θέλουμε να υπηρετούμε.
Εσείς κύριε υπουργέ, είστε ο υπεύθυνος ώστε να μου εξασφαλιστούν τα κονδύλια για να μπορέσω να πραγματοποιήσω το έργο που οι συμπολίτες μου,
μού ανέθεσαν και ελπίζω ότι θα κάνετε ότι μπορείτε γι’ αυτό. Ευελπιστώ σε μια ουσιαστική απάντηση σας και περιμένω σε σύντομο χρονικό διάστημα μια συνάντηση μαζί σας”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ