Πολιτισμός
Έκθεση ζωγραφικής στο Μαρούσι

Με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, ο εικαστικός δημιουργός Κω/νος Ντάλλας παρουσιάζει στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα) την πρώτη του προσωπική έκθεση ζωγραφικής με ελαιογραφία.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, με ελεύθερη είσοδο.
Η έκθεση αποτελεί την τρίτη κατά σειρά ατομική έκθεση ζωγραφικής του δημιουργού, ενώ έχει λάβει μέρος σε τρεις ομαδικές εκθέσεις προσεγγίζοντας διάφορα θέματα, παρασυρόμενος από τη μαγεία της διαδικασίας να εναρμονίσει αντιθέσεις χρωμάτων και τόνων.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως τις 27 Οκτωβρίου 2013 και θα λειτουργεί καθημερινά από 10:00 – 14:30 και από 18:00 – 22:00.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ