Πολιτισμός
Στην παρουσίαση του βιβλίου «Γράμματα από την Κίνα» του Νότη Ανανιάδη παρέστη ο Παύλος Μαρινάκης

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου «Γράμματα από την Κίνα» του Νότη Ανανιάδη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Απριλίου 2025 στα Μελίσσια.
Ο κ. Μαρινάκης επαίνεσε το έργο του συγγραφέα, χαρακτηρίζοντας το βιβλίο ως «ταξίδι γνώσης και πολιτισμού», και τόνισε τη σημασία τέτοιων έργων ως γέφυρες πολιτισμού και ουσιαστικής ενημέρωσης στη σύγχρονη εποχή.
Παράλληλα, συνεχάρη και τους υπόλοιπους ομιλητές της εκδήλωσης, τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων και Δήμαρχο Μελισσίων Μανώλη Γραφάκο και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο, για τη συμβολή τους στην εκδήλωση.
Το «Γράμματα από την Κίνα» είναι ένα μεγάλο ρεπορτάζ/οδοιπορικό από την επίσκεψη του Νότη Ανανιάδη στην αχανή χώρα και κυκλοφορεί με κείμενα, αλλά και φωτογραφίες του συγγραφέα από τις εκδόσεις “Τόπος”.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ